Μια ντουζίνα συλλήψεις χθες σε αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου

Έντεκα στη Σαντορίνη και μία στην Κω

Στη σύλληψη δώδεκα αλλοδαπών που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις από περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου, προχώρησε χθες η αστυνομία στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που γίνονται για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, έντεκα αλλοδαποί ηλικίας 20-45 ετών (4 άνδρες και 7 γυναίκες), οι οποίοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιταλία.
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέβη στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση διαβατηρίου με στοιχεία άλλου προσώπου, προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Τσεχία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη