Θησέας Κυκλάδων: Μηνιαία εργαστήρια παραμυθιού για γονείς

"Με αφορμή το παραμύθι εξερευνούμε τον γονεϊκό μας ρόλο"

Στηρίζοντας την οικογένεια και τον ρόλο του γονέα, το Κέντρο Πρόληψης Θησέας Κυκλάδων διοργανώνει και την τρέχουσα χρονιά μηνιαία εργαστήρια με τίτλο: “Με αφορμή το παραμύθι… εξερευνούμε τον γονεϊκό μας ρόλο”.

Στόχος των εργαστηρίων είναι, με αφορμή την αφήγηση ενός παραμυθιού, οι γονείς να επεξεργαστούν και να κατανοήσουν ζητήματα του ρόλου τους, αξιοποιώντας τα μηνύματα και τους συμβολισμούς του, καθώς και το μοίρασμα με τους άλλους γονείς.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά, την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα, σε πρωινή ή/και απογευματινή ώρα, σε συνεργασία με την ομάδα ενήλικων αφηγητών “ΠαραμύθιαΖΩ”. Απευθύνονται σε όλους τους γονείς των Κυκλάδων με παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα ή και περισσότερα εργαστήρια του κύκλου.

“Γονείς νέοι, γονείς που έχουν συμμετάσχει ή συμμετέχουν, καθώς και γονείς που δεν έχουν συμμετάσχει σε δράσεις του Κέντρου Πρόληψης … είναι ευπρόσδεκτοι να πλέξουμε τον μίτο της γονεϊκότητας!”, αναφέρει στο κάλεσμά του ο Θησέας Κυκλάδων.

Το πρώτο εργαστήριο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 31/1. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 27/1:

  • για το πρωινό εργαστήριο, 10:00-12:30, δήλωση συμμετοχής εδώ
  • για το απογευματινό εργαστήριο, 18:00-20:30, δήλωση συμμετοχής εδώ

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2284024745 (καθημερινά 09:00-15:00).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη