20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Μηνύματα από Ν. Ζώρζο, Α. Σιγάλα και Μ. Αργυρού για τους μαθητές

Share

Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές που διαγωνίζονται στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στέλνουν με μηνύματά τους ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας και η επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης Μαρία Αργυρού.

Ακολουθούν τα μηνύματά τους:

Ν. Ζώρζος

Με την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων θέλω να ευχηθώ στους διαγωνιζόμενους μαθητές μας Καλή Επιτυχία και ευόδωση των επίπονων προσπαθειών τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, διευρύνοντας έτσι τον ορίζοντα των γνώσεων τους και την παιδεία τους.

Έναν ορίζοντα που θα πλουτίσει τη ζωή τους και θα τους δώσει εφόδια για μία καλή σταδιοδρομία και τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε υπεύθυνους πολίτες.

 

Α. Σιγάλας

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Νηφάλια και χωρίς άγχος να δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, χωρίς ωστόσο να ξεχνάτε πως όσο σημαντικές κι αν είναι αυτές οι εξετάσεις, δεν είναι αυτές μόνο που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Στους γονείς που πάσχισαν μέσα σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες να στηρίξουν τα παιδιά τους, αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο”. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή δύναμη!

 

Μ. Αργυρού

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Ξεκίνησε η μεγάλη σας μάχη, αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Όλο το προηγούμενο διάστημα κάνατε έναν μεγάλο αγώνα κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια αλλά με τη φιλοδοξία να πετύχετε τους στόχους σας. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ενεργά και οι οικογένειές σας, οι οποίες εκτός από το άγχος της εισαγωγής σας σε κάποια σχολή, ήταν επιφορτισμένες και με το άγχος για το εάν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων. Αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όσο θα θέλανε για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Η Λαική Συσπείρωση σας εύχεται καλή επιτυχία! Πρέπει να ξέρετε ότι ο δρόμος της ζωής , για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες είναι μακρύς και δύσκολος και δεν καθορίζεται από την επιτυχία η μια πιθανή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκονται στα χέρια σας ό,τι και αν καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις. Είστε νέοι και πρέπει να πιστέψετε ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Εφόδια στη ζωή σας ας είναι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα για να ζήσετε μια καλύτερη ζωή, αυτή που σας αξίζει και όχι αυτή που σας ετοιμάζουν. Για τη μάχη αυτή απαιτείται επιμονή και υπομονή.

Με ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία! Και ας μη ξεχνάτε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτιούνται με αγώνες. Η Λαική Συσπείρωση είναι μαζί σας σε αυτή τη μάχη που δεν είναι ούτε η τελευταία  ούτε η πιο σημαντική.

Καλή δύναμη! Καλή επιτυχία!

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη