Μήνυμα του Πρωθυπουργού το απόγευμα για την πορεία της πανδημίας

Επίκειται ανακοίνωση πρόσθετων μέτρων

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού για απόψε στις 19:00 προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες, ενημερώνοντας για το πού βρισκόμαστε σήμερα στη μάχη με τον κορονοϊό και ανακοινώνοντας νέα μέτρα προφύλαξης από αυτόν.

Κατά τη σημερινή συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο κος Μητσοτάκης είπε: “Αναγκαζόμαστε να πάρουμε σήμερα κάποια πρόσθετα μέτρα διότι στην ουσία έχουμε λίγους οι οποίοι παραβιάζουν τους κανόνες, ενώ οι πολλοί συμμορφώνονται. Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε”.

“Είμαστε πια αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα, το οποίο έχει έρθει και στην πατρίδα μας. Εξακολουθούμε να πηγαίνουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι παρηγοριά. Και θα έχω την ευκαιρία σήμερα το απόγευμα να απευθυνθώ στους Έλληνες πολίτες, να εξηγήσω πού βρισκόμαστε και ποια είναι τα πρόσθετα μέτρα τα οποία πρέπει να λάβουμε”, πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Επόμενη δημοσίευση: Μάσκες παντού και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη