Σαντορίνη: Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τα χαρισματικά παιδιά σε τάξεις του ελληνικού σχολείου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας & Νήσων διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/4/2019, ώρα 18:00, στο Δημοτικό σχολείο Φηρών με θέμα: “Διαφοροποιημένη εκπαίδευση και μάθηση βασισμένη στις ικανότητες”.

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο σε εκπαιδευτικούς (όλων των βαθμίδων) όσο και σε γονείς.

Ομιλητής ο κος Αλέξανδρος Παπανδρέου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ και υπότροφος υποψήφιος Διδάκτορας στο ΕΚΦΕ “Δημόκριτος” στο εργαστήριο Υπολογιστικής Ευφυΐας. Ο κος Παπανδρέου είναι ο ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Χαρισμάθεια” που μεριμνά για την ανάπτυξη των χαρισματικών παιδιών και τη διάδοση της δημιουργικότητας στην εκπαίδευση. Έχει στήσει τα πρώτα προγράμματα στην Ελλάδα τα οποία απευθύνονται σε χαρισματικά παιδιά και τα διαχειρίζεται από το 2012. Ήταν αντιπρόεδρος της ελληνικής Mensa (2011-2014), μέλος της International Mensa Gifted Youth Committee (2012-2016) και Leadership Ambassador (2014-2015).

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, κάνει μαθήματα, δίνει διαλέξεις, κάνει επιμορφώσεις, συμβουλευτική γονέων αλλά και mentoring σε νέους και παιδιά. Είναι ιδρυτής της εταιρείας Learning Out of the Box, η οποία παρέχει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά μέσω διαδικτύου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη