Εστιατόριο Mesogaia: Μια φιλόδοξη γαστρονομική πρόταση στο Καμάρι

Παρά τις δυσκολίες της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, στη Σαντορίνη δε λείπουν οι ενέργειες που θα κρατήσουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και την ευζωία των επισκεπτών.

Με αυτόν τον στόχο, ο Μανώλης Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Afroditi Venus Beach Resort στο Καμάρι, ενισχύει το Mesogaia a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου με τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες του βραβευμένου Μίλτου Αρμένη, ως Chef Consultant. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς μέσα στο καλοκαίρι στην κουζίνα του Mesogaia θα κάνουν απόβαση, ως καλεσμένοι, τρεις ακόμα γνωστοί σεφ. Ο Γρηγόρης Χέλμης τον Ιούλιο, ο Χάρης Νικολούζος τον Αύγουστο και ο Νίκος Σταυρακάκης τον Σεπτέμβριο.

Η κουζίνα είναι Μεσογειακή, εξ ου και το όνομα του εστιατόριου. Στο μενού θα βρούμε  εκλεκτά πιάτα, όπως carpaccio χταπόδι, ceviche τόνου, μοσχαρίσια μάγουλα σοφρίτο και πολλές άλλες νόστιμες και δημιουργικές επιλογές. Ένα από τα μεγάλα ατού του εστιατορίου είναι πως όλα τα οπωροκηπευτικά και το ελαιόλαδο προέρχονται από τους ιδιόκτητους μπαξέδες της οικογενείας Καραμολέγκου, που είναι επισκέψιμοι για το κοινό και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των τουριστών.

Η λίστα κρασιών αποτελείται από 30 ετικέτες ελληνικού αμπελώνα, κυρίως μικρούς παραγώγους, με έμφαση βέβαια στη Σαντορίνη.

Το ενδεικτικό κόστος κυμαίνεται στα 25 ευρώ ανά άτομο (χωρίς τα ποτά).

Chef de Cuisine: Χριστόφορος Ποιμενίδης

Παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης σε ιδιωτικό χώρο του ξενοδοχείου.

Τηλ. κρατήσεων: 2286032760-3


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη