Μικρή θετική εξέλιξη για τα ΕΛΤΑ Εμπορείου

Εν μέρει θετική ήταν η έκβαση της συνάντησης για τα ΕΛΤΑ Εμπορείου, που πραγματοποιήθηκε πριν έναν μήνα στην Αθήνα, μεταξύ των αρμοδίων εκ μέρους του Υπερταμείου και των ΕΛΤΑ, αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης της Σαντορίνης και του βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα.

Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Εμπορείο, που είναι σε αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας από τις 23/10, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, δεν προβλέπεται να συνεχίσει τη λειτουργία του, ωστόσο εγκρίθηκε η λήψη μέτρων που είχαν προταθεί κατά τη συνάντηση, προς διευκόλυνση των κατοίκων της κοινότητας και ιδίως των ευπαθών ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο κος Φόρτωμας, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γρηγόρης Σκλήκας τον ενημέρωσε ότι εγκρίθηκαν τα παρακάτω:

  • Οριστικοποιήθηκε η αναμόρφωση του δρομολογίου του αγροτικού ταχυδρόμου από δύο σε τρεις φορές την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στο Κατάστημα ΕΛΤΑ του Εμπορείου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για περίπου 1,5 ώρα.
  • Ο αγροτικός ταχυδρόμος θα εξακολουθήσει να κάνει επίδοση γραμμάτων και συντάξεων, όπως πριν. Όποιος είχε ζητήσει επίδοση θα συνεχίσει να παραλαμβάνει κατ’ οίκον. Υπάρχει δυνατότητα να ζητηθεί επίδοση κατ’ οίκον από οποιονδήποτε άλλο το επιθυμεί.

“Η αποδοχή των ως άνω προτάσεων αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη και η εφαρμογή τους θα εξομαλύνει σε έναν μεγάλο βαθμό τις αρνητικές συνέπειες της αναστολής της λειτουργίας του καταστήματος στο μεγαλύτερο χωριό των Κυκλάδων”, αναφέρει ο κος Φόρτωμας, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη