Σαντορίνη: “My Heaven” στην Aqua Gallery από το #Rest@rt

Μια νέα ιδιαίτερη έκθεση τέχνης κάτω από την ομπρέλα της πολιτιστικής πλατφόρμας #Rest@rt, εγκαινίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η Aqua Vista Hotels στην πρωτοποριακή Aqua Gallery του Art Hotel, στον Πύργο της Σαντορίνης. Ο τίτλος της είναι “My Heaven” και πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά έκθεση που φιλοξενεί τη φετινή τουριστική περίοδο η Aqua Gallery. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της έκθεσης έχει ο Δημήτρης Λαζάρου από το #Rest@rt.

Οι 30 συμμετέχοντες καλλιτέχνες κλήθηκαν να εκφράσουν την προσωπική τους προσέγγιση για την γαλήνη και να αποτυπώσουν τον δικό τους “παράδεισο”, με αποτέλεσμα μια σειρά από ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής, που εντυπωσίασαν τους επισκέπτες της έκθεσης τη βραδιά των εγκαινίων. Παράλληλα, ο Τάσος Πέτσας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής επιμελήθηκε το βίντεο παρουσίασης των έργων και δημιούργησε την ομότιτλη ορχηστρική σύνθεση “My Heaven” για να συνοδεύσει την έκθεση.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here