19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: “My Heaven” στην Aqua Gallery από το #Rest@rt

Share

Μια νέα ιδιαίτερη έκθεση τέχνης κάτω από την ομπρέλα της πολιτιστικής πλατφόρμας #Rest@rt, εγκαινίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η Aqua Vista Hotels στην πρωτοποριακή Aqua Gallery του Art Hotel, στον Πύργο της Σαντορίνης. Ο τίτλος της είναι “My Heaven” και πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά έκθεση που φιλοξενεί τη φετινή τουριστική περίοδο η Aqua Gallery. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της έκθεσης έχει ο Δημήτρης Λαζάρου από το #Rest@rt.

Οι 30 συμμετέχοντες καλλιτέχνες κλήθηκαν να εκφράσουν την προσωπική τους προσέγγιση για την γαλήνη και να αποτυπώσουν τον δικό τους “παράδεισο”, με αποτέλεσμα μια σειρά από ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής, που εντυπωσίασαν τους επισκέπτες της έκθεσης τη βραδιά των εγκαινίων. Παράλληλα, ο Τάσος Πέτσας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής επιμελήθηκε το βίντεο παρουσίασης των έργων και δημιούργησε την ομότιτλη ορχηστρική σύνθεση “My Heaven” για να συνοδεύσει την έκθεση.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη