14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μ. Αργυρού: “Νέα ήθη και πρακτικές στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας”

Share

Την αντίδρασή της για το πώς λειτουργούν οι δημοτικές παρατάξεις των κ.κ. Α. Ρούσσου και Μ. Ορφανού σε σχέση με την παράταξη του Δημάρχου κ. Α. Σιγάλα διατυπώνει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας, με επικεφαλής την κα Μ. Αργυρού. Αφορμή ήταν η ολοκλήρωση των ορισμών των Διοικητικών Συμβουλίων για τα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιτροπές του Δήμου Θήρας.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

“Η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε ολοκληρωμένες προτάσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για όλα τα νομικά πρόσωπα. Καμία από τις προτάσεις μας δεν υπερψηφίστηκε από την παράταξη του Δημάρχου ούτε και από τις παρατάξεις των κ.κ. Ρούσσου και Ορφανού.

Στις συνεδριάσεις, έγινε πλέον απολύτως ξεκάθαρο το γεγονός ότι οι τρεις αυτές παρατάξεις αποτελούν και λειτουργούν ως “συμπολίτευση”, όσο και αν ισχυρίζονται ότι λειτουργούν μεμονωμένα. Θυμούνται ότι είναι αντιπολίτευση όταν πρόκειται να στελεχώσουν τα ΔΣ κι έτσι καρπώνονται και τις θέσεις που προβλέπει ο νόμος για τις παρατάξεις που αποτελούν την πραγματική αντιπολίτευση!

Νέα ήθη και πρακτικές στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας!

Είναι υποκρισία, από τη μια να δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές της συνεργασίας για το “καλό του νησιού” και της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου και από την άλλη να αποκλείουν άτομα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία που μπορούν να προσφέρουν με την εμπειρία και τη γνώση τους ΜΟΝΟ επειδή προτάθηκαν από την αντιπολίτευση!

Η Λαϊκή Συσπείρωση, και αυτή την τετραετία όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί τα Διοικητικά Συμβούλια και τις Επιτροπές – ανεξάρτητα από τη μη συμμετοχή της – και να ενημερώνει για όλα τον Θηραϊκό λαό.

Αταλάντευτος στόχος να προσφέρει ό,τι μπορεί με τις δυνάμεις που διαθέτει για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των λαϊκών οικογενειών του Δήμου μας και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων στη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.

Θυμίζουμε ότι ανάλογες ενστάσεις περί συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης είχε διατυπώσει πριν λίγο καιρό και ο τέως Δήμαρχος Θήρας και επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας, κ. Νίκος Ζώρζος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη