Σαντορίνη: Νέα παράταση για την εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Υπεραισιόδοξο έως ουτοπικό αποδεικνύεται το σενάριο ότι μέσα σε 14 μήνες η Σαντορίνη θα αποκτούσε το πολυπόθητο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αναδόχου Ένωσης Οικονομικών Φορέων: “ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΠΟΛΥΛΑΪΝ Α.Ε.- ΣΓΟΥΡΟΥ Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ”, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Γιώργος Στασινός αποφάσισε τη χορήγηση νέας παράτασης επιπλέον τεσσάρων μηνών για την ολοκλήρωση της πρώτης ενότητας του αντικειμένου της Σύμβασης με τίτλο “ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Θυμίζουμε ότι η σύμβαση μεταξύ του ΤΕΕ και του αναδόχου για την εκπόνηση μελέτης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) του Δήμου Θήρας είχε υπογραφεί στις αρχές Αυγούστου του 2022 και η συνολική προθεσμία για την περαίωση του μελετητικού αντικειμένου της σύμβασης οριζόταν -βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος- συνολικά σε 14 μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.

Κατά την πρώτη ενότητα προβλεπόταν αρχικά η υποβολή της μελέτης σε διάστημα 6 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ η δεύτερη ενότητα, η οποία περιλαμβάνει τις διαδικασίες της έγκρισης, θα ολοκληρωνόταν μέσα σε διάστημα 14 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Με τη νέα παράταση, την 4η κατά σειρά, η προθεσμία για την ολοκλήρωση της πρώτης ενότητας μετατίθεται για τις 4/4/2024 και κατ’ επέκταση η ολοκλήρωση των διαδικασιών της δεύτερης ενότητας μετατίθεται για τις 4/12/2024.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη