Από τα μέσα Μαρτίου 2022 προγραμματίζει να επιστρέψει στα προγράμματα κρουαζιέρας η Celestyal Cruises. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η αρχή θα γίνει στις 14/3/22 με κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, ενώ για τη συνέχεια, από τις 30/4/22 προβλέπονται κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων.

Στα δρομολόγιά της περιλαμβάνεται σταθερά η Σαντορίνη, ωστόσο προστίθενται και νέοι, περισσότερο ανεξερεύνητοι προορισμοί.

Πιο συγκεκριμένα, η  κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο” θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο. Η επίσης επτά διανυκτερεύσεων κρουαζιέρα “Εκλεκτό Αιγαίο” θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Σαντορίνη, την Καβάλα και την Κωνσταντινούπολη.

Στα τέλη του 2022 θα επιστρέψει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Τρεις Ήπειροι” που θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες, μία δέκα διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα, με επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Ρόδο, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και με μία διανυκτέρευση στη Χάιφα στο Ισραήλ, ώστε οι επισκέπτες να περάσουν την Παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων στους “Αγίους Τόπους”. Η δεύτερη εορταστική κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Σαντορίνη, Έφεσο, μαζί με μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, προσεγγίζοντας στη συνέχεια τον Βόλο.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here