Νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟ Θήρας

Την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Χριστίνα Αδαμοπούλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας. Η 20χρονη αθλήτρια έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται ως ακραία. Προέρχεται από τη σουηδική ομάδα Sollentuna και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αγωνιζόμενη από το 2012-2018 στην ομάδα U18 των “ερυθρόλευκων”, η Αδαμοπούλου έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP και 3 φορές καλύτερη επιθετικός στα πρωταθλήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Παράλληλα είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο εξωτερικό ως επαγγελματίας για τη σουηδική Sollentuna VK, όπου παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2020-2021, κατά την οποία αναδείχθηκε 2η σκόρερ του πρωταθλήματος (326 πόντους), ενώ είναι υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας και επιθετικής της σουηδικής Λίγκας. Παράλληλα με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Στοκχόλμη, η νεαρή αθλήτρια πρόσφερε τις υπηρεσίες ως προπονήτρια βόλεϊ στο τμήμα κορασίδων της ομάδας, αλλά και σε τοπικό λύκειο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη