14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Νέα σεμινάρια ΕΦΕΤ το φθινόπωρο

Υποβολή αιτήσεων ως τις 15/9 - Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Share

Εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) θα πραγματοποιηθούν από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, τόσο με φυσική παρουσία στα νησιά Πάρου, Νάξου, Σαντορίνης και Σύρου όσο και εξ αποστάσεως για κάθε εργαζόμενο στις Κυκλάδες.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Με τα σεμινάρια αυτά ολοκληρώνεται ο κύκλος του β’ εξαμήνου, ενώ τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια θα ξεκινήσουν το 2023.

Ποιους αφορά: Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά. και είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό. Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, η διαδικασία ολοκληρώνεται με εξετάσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam) του ΕΦΕΤ για την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού.

Κόστος συμμετοχής: 100 €/άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30€ υπέρ του ΕΦΕΤ)

Κλικ εδώ για πληροφορίες και ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 15/9.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη