Νέες υποψηφιότητες στην ΠΕ Θήρας με τον Γ. Χατζημάρκο

Δύο ακόμα υποψηφιότητες στην ΠΕ Θήρας ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Πρόκειται για την Ραμπελία (Μπέλλα) Δερβεντζή-Γαβαλά και την Ελευθερία Πολυχρονίδου.

Η Ραμπελία (Μπέλλα) Δερβεντζή-Γαβαλά, με καταγωγή από τη Σαντορίνη και την Ανάφη (το γένος Πελέκη), είναι κτηνίατρος στη Φολέγανδρο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως οι ρίζες της οικογένειάς της την ώθησαν να γίνει μόνιμη κάτοικος Κυκλάδων από επιλογή, πριν από 19 χρόνια. Εγκαταστάθηκε στη Μήλο, όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως κτηνίατρος παραγωγικών ζώων αλλά και ζώων συντροφιάς, εξυπηρετώντας παράλληλα τη Σίφνο, τη Σέριφο και την Κίμωλο. Ταυτόχρονα εργάστηκε για 12 χρόνια στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Επαρχείου Μήλου, με αρμοδιότητα στο νησιωτικό σύμπλεγμα της ΠΕ Μήλου και αντικείμενα την Κτηνιατρική Δημόσια Υγεία, την σήμανση και καταχώρηση του ζωικού κεφαλαίου, καθώς και τον έλεγχο των νοσημάτων των παραγωγικών ζώων. Το 2018 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και μόνιμο κάτοικο της Φολεγάνδρου Ιωάννη Γαβαλά, με τον οποίο διαμένουν μόνιμα στο νησί, όπου και διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο.

Η Ελευθερία Πολυχρονίδου είναι καθηγήτρια γαλλικών και τουριστική συνοδός στη Σαντορίνη.

Έχει πτυχίο Φιλολογίας Πανεπιστημίου Σορβόννης IV Sorbonne IV Paris-Censier. Διαθέτει πιστοποίηση σεμιναρίου παιδικής ψυχολογίας. Έχει επίσης πτυχίο Τουριστικής Συνοδού από ΙΕΚ, ενώ μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Έχει διατελέσει:

  • Συνοδός σε τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία στη Σαντορίνη (2012-2017)
  • Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο Κέντρο Επιμόρφωσης Πολιτών Αθήνας
  • Ιδιοκτήτρια επιχείρησης εστίασης και μπουτίκ ρούχων
  • Μεταφράστρια σε ασφαλιστική εταιρεία
  • Καθηγήτρια γαλλικών σε φροντιστήριο

Είναι εθελόντρια και μέλος του Ερυθρού Σταυρού. Το 2017 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Ν.Δ Θήρας και σύνεδρος Ν.Δ Κυκλάδων. Το 2002 διετέλεσε Γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Θήρας και Υπεύθυνη Γυναικών και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Υγείας Θήρας.

Θυμίζουμε ότι με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” έχουν ανακοινωθεί επίσης ως υποψήφιοι στην ΠΕ Θήρας οι: Χαράλαμπος Δαρζέντας, Ιουλία Καραμολέγκου, Μαριάννα Ζαμπέλη και Γιώργος Πελεκάνος από τη Σαντορίνη, καθώς και η Κατερίνα Αρτέμη από την Ίο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη