Ο Υπ. Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη Σαντορίνη

"Θα είμαστε δίπλα στους Σαντορινιούς, στις προσπάθειές τους να βελτιώνουν τις τουριστικές τους υπηρεσίες"

Αυτοψία στις υφιστάμενες υποδομές και τις εγκαταστάσεις του λιμένα Αθηνιού και του όρμου των Φηρών πραγματοποίησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη σημερινή (18/8) του επίσκεψη στη Σαντορίνη.

Ο κος Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα και τον Έπαρχο Θήρας Χαράλαμπο Δαρζέντα, όπου συζήτησαν εκτενώς επί διαφόρων ζητημάτων που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στις υποδομές του νησιού. “Θα είμαστε δίπλα στους Σαντορινιούς, στις προσπάθειές τους να βελτιώνουν τις τουριστικές τους υπηρεσίες”, τόνισε από την πλευρά του ο Υπουργός Ναυτιλίας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Επισκέφθηκε επίσης το Λιμεναρχείο Θήρας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τη Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντία Κορακά, για θέματα που αφορούν στη δραστηριότητα του Λιμεναρχείου, ενώ κατά την περιήγησή του στους χώρους του κτηρίου, ο Υπουργός συνομίλησε με τα στελέχη της Λιμενικής αρχής, τα οποία συνεχάρη για το έργο τους.

Ο κος Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως “η Σαντορίνη είναι ένα παγκόσμιο φυσικό μνημείο και ένας από του δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας”, ενώ πρόσθεσε ότι “οι δυσκολίες στα λιμάνια είναι πολλές και οι γεωγραφικοί περιορισμοί εξίσου πολλοί”. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα λιμάνια του νησιού, ευχαριστώντας τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν και τις καθημερινές υπηρεσίες που προσφέρουν στο πλαίσιο αυτό.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη