Nέο απορριμματοφόρο όχημα για την ανακύκλωση

Δεύτερο ολοκαίνουριο απορριμματοφόρο όχημα (φωτογραφία πάνω) διαθέτει πλεόν η Σαντορίνη προκειμένου να ευπηρετηθουν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της ανακύκλωσης καθώς σύντομα αναμένεται να τοποθετηθούν 200 ακόμα μπλε κάδοι σε ολόκληρο το νησί.

Το νέο απορριματοφόρο έφθασε χθές (19/11/2015) στο νησί και μόλις αποκτήσει πινακίδες θα τεθεί σε χρήση. Πρόκειται για υπερσύγχρονο όχημα, αντιρυπαντικής τεχnολογίας (Ε6), με δυνατότητα μεταφοράς 16 κυβικών ανακυκλώσιμων υλικών.

Εμφανώς ευχαριστημένος, από την αναδική πορεία της ανακύκλωσης στη Σαντορίνη, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Κυριζής, δήλωσε στο ατλαντίς ότι “ευχαριστεί θερμά τους κατοίκους της Σαντορίνης για τη μαζική συμμετοχή τους στην ανακύκλωση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που δείχουν για το συγκεκριμένο ζήτημα”.

Ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου κ. Λουκάς Μπελλώνιας που είναι επιφορτισμένος με το θέμα της ανάπτυξης της ανακύκλωσης μας δήλωσε σχετικά: “Το ότι η Σαντορίνη αποκτά ένα δεύτερο όχημα ανακύκλωσης δείχνει ότι οι προσπάθειες και η πρόοδος του νησιού μας αναγνωρίζονται. Στόχος μας παραμένει η συμμετοχή ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας στην ανακύκλωση, και για το λόγο αυτό θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού μας κατά το επόμενο προσεχές διάστημα”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη