Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας

Ο πλοίαρχος Γιώργος Κουμπενάς, Επιχειρησιακός Διευθυντής της Celestyal Cruises επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την πρόσφατη ετήσια τακτική γενική της συνέλευση. Επίσης, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΚΦΝ, Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Κανακάρης από τη Συνένωση Λεμβούχων Θήρας.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Κουμπενάς
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Κανακάρης
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ευσταθίου
Γενικός Γραμματέας: Δημοσθένης Βερναρδάκης
Ταμίας: Βασίλειος Γκάζικας
Μέλη (με αλφαβητική σειρά): Σπυρίδων Αλμπέρτης, Διογένης Βενετόπουλος, Ιερώνυμος Γεωργίου, Σπυρίδων Ζολώτας, Μιχαήλ Λάμπρος, Δημήτριος Μπέκος, Ιωάννης Πολυχρονόπουλος
Αναπληρωματικό Μέλος: Κυριάκος Καλής

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, τα μέλη της ΕΕΚΦΝ ενημερώθηκαν επί των πεπραγμένων του 2023. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2023, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2024 και εξελέγη τριμελής εξελεγκτική επιτροπή για τον έλεγχο διαχείρισης 2024.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Είμαι βέβαιος ότι, με την εμπειρία που έχουμε στα ποικίλα θέματα που αφορούν τον κλάδο αυτόν του θαλάσσιου τουρισμού, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, σύμφωνα με τα προγράμματα δράσης, ώστε να μπορέσουμε να  επιτύχουμε την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πλοίων αλλά και των διαχειριστριών εταιρειών, σύμφωνα πάντα με τις εξελίξεις της εποχής, την τεχνολογική ανάπτυξη και αυτά που επιβάλλει η ελεύθερη αγορά στον διεθνή στίβο”, δήλωσε στην ομιλία του προς τα μέλη του ΔΣ ο επανεκλεγείς Πρόεδρος, Γιώργος Κουμπενάς.

Όπως πρόσθεσε, στη σύνθεση των μελών της Ένωσης περιλαμβάνονται εκπρόσωποι από όλους τους χώρους δραστηριότητας που συμβάλλουν στη λειτουργία του πολυδιάστατου αυτού κλάδου του θαλάσσιου τουρισμού, της κρουαζιέρας, γεγονός που συνδράμει τα μέγιστα στη λειτουργία του όλου μηχανισμού που ξεκινάει από τις διαχειρίστριες εταιρείες και επεκτείνεται στη λειτουργία των πλοίων, την εξυπηρέτηση αυτών, καθώς και των εκατομμυρίων επιβατών-τουριστών που μεταφέρονται με αυτά, στους 50 προορισμούς-λιμένες της χώρας.

“Σήμερα, που ζούμε δύσκολες καταστάσεις, ένεκα των γεγονότων στην Ερυθρά Θάλασσα, καθώς και της κλιματικής κρίσης, επιβάλλεται η προετοιμασία για κάθε ενέργεια, προκειμένου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργούνται”, συμπλήρωσε ο κος Κουμπενάς.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη συνεχιζόμενη εγγραφή νέων μελών, “κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς βοηθά σε μία στενότερη συνεργασία με όλους τους Φορείς που ασχολούνται με το αντικείμενο, προκειμένου για την επίτευξη των κοινών μας στόχων”, όπως ανέφερε. Σημείωσε δε πως παραμένει στις προτεραιότητες της ΕΚΚΦΝ η προσπάθεια για θέσπιση καθεστώτος προσέλκυσης των κρουαζιεροπλοίων, προκειμένου να επιστρέψουν στο Εθνικό Νηολόγιο.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη