Νέο ταχύπλοο στον στόλο της Golden Star Ferries

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο της απόκτημα αποτελεί το νεότερο Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο και ένα από τα νεότερα ταχύπλοα που δραστηριοποιούνται στις ελληνικές θάλασσες

Την προσθήκη ενός ακόμη ταχυπλόου στον στόλο της ανακοίνωσε η Golden Star Ferries. Πρόκειται για το HSC GOTLANDIA II, ένα ταχύπλοο Monohull, το οποίο κατασκευάστηκε στα ιταλικά ναυπηγεία της Fincantieri το 2006. Η αγορά του πλοίου έγινε με ίδια κεφάλαια της εταιρείας, προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη για ταχύτητα στις μεταφορές, ειδικά τη θερινή περίοδο.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το HSC GOTLANDIA II εναρμονίζεται με τον τελευταίο κώδικα ταχυπλόων του 2000 και χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό περιβαλλοντικό προφίλ κατηγορίας Α στο GreenHouse Gas (GHG) Rating. Διαθέτει ολικό μήκος 122μ., μέγιστο πλάτος 16,65., βύθισμα 3,2μ., δυνατότητα μεταφοράς 220 ΙΧ και ταχύτητας 35 κόμβων.

“Το νέο μας απόκτημα αποτελεί το νεότερο Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο και ένα από τα νεότερα ταχύπλοα που δραστηριοποιούνται στις Ελληνικές θάλασσες. Αναμένεται να εναρμονισθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και κατόπιν τούτου θα μπορεί να μεταφέρει 1200 επιβάτες σε ένα ευχάριστο και πολυτελές περιβάλλον δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες για ένα ασφαλές, γρήγορο και άνετο ταξίδι”, συμπληρώνει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη