Επιμελητήριο Κυκλάδων: Νέο webinar για τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας καταλυμάτων

Έπειτα από πολλά αιτήματα των επιχειρήσεων-μελών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής στις Κυκλάδες, το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει και δεύτερο δωρεάν webinar για την επιμόρφωση του συντονιστή/ιδιοκτήτη καταλύματος πάνω στα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού Covid-19, σύμφωνα με την ΚΥΑ στις 17/3/2022.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/5, ώρα 18:00-20:00 και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Διευκρινίζεται πως όσοι έχουν παρακολουθήσει το πρώτο σεμινάριο στις 5/4 δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουν κάποιο άλλο σεμινάριο, αφού θα λάβουν άμεσα τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, η αποστολή της οποίας είναι σε εξέλιξη.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται εδώ. Αν υπάρξει ανάγκη, θα προγραμματιστούν και άλλα τμήματα επιμόρφωσης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή διευθυντή του καταλύματος:

  • από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα
  • άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2022 πρέπει να γίνει μέχρι την 1/6/2022 από συνεργαζόμενους φορείς, όπως είναι το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής στις Κυκλάδες και παρέχεται δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά webinar θα πραγματοποιηθούν μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1000 σημεία ταυτόχρονα.

Επισημαίνουμε ότι για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα πιστοποίησης Health First, αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού https://www.healthfirsttourism.gr/. Επανέκδοση του σήματος λειτουργίας Health First απαιτείται σε περίπτωση αλλαγής επωνυμίας, νομικής μορφής του καταλύματος ή του υπευθύνου του καταλύματος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη