Επιμελητήριο Κυκλάδων: Νέο webinar για τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας καταλυμάτων στις 12/5

Καθώς οι θέσεις για το σεμινάριο της Τετάρτης 11/5 για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία καταλυμάτων το 2022 έχουν συμπληρωθεί, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί και τρίτο δωρεάν webinar την Πέμπτη 12/5, ώρα 14:00-16:00.

Όσοι δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν κάποιο από τα προηγούμενα webinar, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η επιμόρφωση του συντονιστή/ιδιοκτήτη καταλύματος πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία τους το 2022 είναι υποχρεωτική και φέτος και πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως την 1/6/2022 από συνεργαζόμενους φορείς, όπως είναι το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ στις 30/4/2022.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής στις Κυκλάδες και παρέχεται δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά webinar πραγματοποιούνται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1000 σημεία ταυτόχρονα.

Επισημαίνεται ότι για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα πιστοποίησης Health First, αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού εδώ: https://www.healthfirsttourism.gr. Επανέκδοση του σήματος λειτουργίας Health First απαιτείται μόνο σε περίπτωση αλλαγής επωνυμίας, νομικής μορφής του καταλύματος ή του υπευθύνου του καταλύματος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη