Νέος καλοκαιρινός προορισμός για τη Swiss η Σαντορίνη

Η Σαντορίνη θα είναι ένας από τους τρεις νέους προορισμούς της Swiss από Γενεύη φέτος το καλοκαίρι. Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 19/6 και θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2021 θα είναι σημαντικά μικρότερο από τον αρχικό προγραμματισμό, στο 37% της χωρητικότητας του 2019, καθώς οι συνεχιζόμενοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί εξαιτίας και της εμφάνισης των μεταλλάξεων του κορονοϊού δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για σημαντική επιστροφή της ταξιδιωτικής δραστηριότητας μέχρι το καλοκαίρι. Κατά το τρίτο τρίμηνο, το πτητικό πρόγραμμα θα αυξηθεί περίπου στο 65% του 2019, με τη Ζυρίχη να εξυπηρετεί 85 προορισμούς και τη Γενεύη 43.

Από Ζυρίχη θα εξυπηρετηθούν δύο νέοι προορισμοί, το Ταλίν της Εσθονίας και το Μπιλούντ της Δανίας, έδρα της Lego και του θεματικού της πάρκου Legoland. Μεταξύ των προορισμών που επανέρχονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι η Αθήνα με έως τρεις πτήσεις την ημέρα και η Θεσσαλονίκη με έως εννέα πτήσεις την εβδομάδα.

Οι τρεις νέοι προορισμοί της Swiss από Γενεύη είναι: η Σαντορίνη, από 19/6, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, το Σπλιτ της Κροατίας στις αρχές Ιουλίου και από αρχές Σεπτεμβρίου η Φουντσάλ πρωτεύουσα της νήσου Μαδέρα, στον Ατλαντικό. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η Αθήνα θα είναι μεταξύ των προορισμών με την πιο συχνή συγκοινωνία από Γενεύη αυτό το καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη