Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης (Φ.Ο.Σ.) ξεκινάει τον τέταρτο κύκλο συναντήσεων για την περίοδο 2018-2019.

Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές, παρέχουν γνώσεις πάνω στην καλλιτεχνική φωτογραφία και την σύνθεση και απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία και επιθυμούν να μοιραστούν αυτή τους την αγάπη με την ομάδα, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους ή τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό.

Οι συναντήσεις της ομάδας πραγματοποιούνται στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θήρας, στον Πύργο. Η πρώτη συνάντηση του νέου κύκλου έχει οριστεί για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 20:00.

Υπεύθυνοι σεμιναρίων: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Θάνος Κουκαλιώτης, Μπαρούς Πάνος

Όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην πρώτη συνάντηση, θα πρέπει να έχουν ενημερώσει από πριν τηλεφωνικά στο 6974815987 ή μέσω email στο santophotogroup@gmail.com ή μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook: Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν κανόνες για τις καλές φωτογραφίες, υπάρχουν μόνο καλές φωτογραφίες. Δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις κουβαλάς μαζί  σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει” – Ansel Adams

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here