14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέος πρόεδρος για την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου

Share

Ο Γιάννης Βογιατζής, οινοποιός και αντιπρόεδρος του ΣΕΟ, ορίστηκε νέος πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Αργύρη, κατά την πρόσφατη (5/4) τακτική Γενική Συνέλευση της οργάνωσης.

Ο κος Βογιατζής, που είχε διατελέσει και τη διετία 2015-2017 πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ, εξήρε την προεδρία Αργύρη, τονίζοντας πως ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, συμβάλλοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του σκοπού της οργάνωσης που είναι να αντιπροσωπεύει τον κλάδο ουσιαστικά και συνολικά, μέσα από τη συζήτηση και τη συνεννόηση. Από την πλευρά του, ο κος Αργύρης εξέφρασε την βαθειά του πεποίθηση στον σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη του κλάδου που διαδραματίζει η Διεπαγγελματική, ευχόμενος κάθε επιτυχία στον νέο πρόεδρο και ευχαριστώντας το προσωπικό της οργάνωσης για την άριστη και αποδοτική συνεργασία.

Ανάλογες επισημάνσεις, εξαίροντας τη διαλλακτικότητα και το συναινετικό πνεύμα του απερχόμενου και του νέου προέδρου, έκανε σε παρέμβασή του και ο πρόεδρος της ΚΕΟΣΟΕ Χρήστος Μάρκου.

Σημειώνεται ότι, σε ανταπόδοση της πρόσφατης συνεισφοράς του στην οργάνωση, αλλά και στην καταλυτική συμμετοχή του στην δημιουργία της, με ομόφωνη απόφαση της ΓΣ στον Βαγγέλη Αργύρη απονεμήθηκε ο τιμητικός τίτλος του επίτιμου προέδρου, τίτλος που στο παρελθόν έχει αποδοθεί μόνο στον Γιάννη Μπουτάρη, πρώτο πρόεδρο της οργάνωσης.

Αντιπρόεδρος της ΕΔΟΑΟ ορίστηκε ο Μάρκος Καφούρος, πρόεδρος της Ένωσης Θηραϊκών προϊόντων.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη