Στην έκθεση Greek Travel Show, που διοργανώνεται για 3η χρονιά από την ΔΕΘ-Helexpo στο Μαρούσι, πρόκειται να πάρει μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 12-14 Απριλίου 2019.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθούν 13 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με σκοπό να αναδείξουν το τουριστικό τους προϊόν αλλά και το ανεξάντλητο τουριστικό μεγαλείο του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για τη Ρόδο, την Κω, την Πάτμο, τη Λέρο, την Αστυπάλαια, την Κάσο, τη Σαντορίνη, την Σύρο, την Ίο, την Πάρο, τη Μήλο, την Κύθνο και τη Φολέγανδρο.

 

“Ο αγώνας μας για την τουριστική προβολή και προώθηση των νησιών είναι συνεχής. Έχοντας κλείσει πρόσφατα ένα μεγάλο κύκλο συμμετοχών στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου το Νότιο Αιγαίο άφηνε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, παίρνουμε μέρος και στην 3η Greek Travel Show. Πρόκειται για μία από τις διοργανώσεις που τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά ραντεβού στη χώρα. Δίνει έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό, που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα”, τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου ενόψει της έκθεσης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here