Νομίκεια 2019, στις 9-10 Οκτωβρίου στο ΔΑΠΠΟΣ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν το πρώτο σερβίς της Volleyleague γυναικών, στις 19-20 Οκτωβρίου, τέσσερις από τις ομάδες του πρωταθλήματος δίνουν ραντεβού στη Σαντορίνη για τα τελευταία αγωνιστικά τεστ.

Ο νεοφώτιστος ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από δύο χρόνια απουσίας, το Μαρκόπουλο και ο ΑΟ Θήρας θα συναντηθούν στις 9-10 Οκτωβρίου στο παρκέ του ΔΑΠΠΟΣ για το τουρνουά Νομίκεια που πραγματοποιείται στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Τετάρτη 9/10 με την αναμέτρηση ΑΟ Θήρας-ΑΟ Μαρκοπούλου στις 18:00 και την αναμέτρηση ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στις 20:30. Οι δύο νικητές των αναμετρήσεων θα αγωνιστούν την Πέμπτη 10/10 στον τελικό που θα γίνει στις 20:30, ενώ θα έχει προηγηθεί στις 18:00 ο μικρός τελικός μεταξύ των δύο ηττημένων.

Και τις δύο ημέρες η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πριν τον αγώνα του ΑΟ Θήρας, την Τετάρτη στις 17:30, θα γίνει σε γιορτινή ατμόσφαιρα η παρουσίαση της φετινής ομάδας μπροστά στο κοινό της. Και φέτος υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μπράνκο Γκάιτς, η ομάδα έχει κρατήσει τον περσινό κορμό, αλλά έχει ενισχυθεί και με νέες δυνατές μεταγγραφές, με στόχο όπως πάντα να χαράξει αξιοσημείωτη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη