Νοτιότερα το αφρικανικό χαμηλό, λιγότερες οι βροχές

Νοτιότερη των αρχικών εκτιμήσεων είναι η τροχιά του αφρικανικού χαμηλού, με αποτέλεσμα οι ισχυρότερες βροχοπτώσεις να αναμένονται πάνω από το Λιβυκό Πέλαγος, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Στους χάρτες που ακολουθούν, φαίνεται η θέση του χαμηλού καθώς και η βροχή που αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης 15/1 (αριστερά) και το βράδυ της Τετάρτης 15/1 προς Πέμπτη 16/1 (δεξιά).

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, σήμερα (15/1) τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, οι οποίες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Την Πέμπτη 16/1 βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Εύβοια, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ στις δύο τελευταίες περιοχές θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Σήμερα και αύριο, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε τις περιοχές όπου ο άνεμος θα ξεπεράσει αύριο τα 7 μποφόρ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη