Ο απολογισμός της κοινοτικής αρχής της Οίας για την περίοδο 2019-2023 (βίντεο)

Το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος της Οίας ο απολογισμός πεπραγμένων της κοινοτικής αρχής της Οίας για την περίοδο 2019-2023.

Στην αρχή της εκδήλωσης, που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μυτιληναίος, διαβάστηκαν/προβλήθηκαν μηνύματα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, του Γιώργου Ανωμερίτη, του βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα, του βουλευτή Παύλου Χρηστίδη και του Προέδρου του ΞΕΕ και της HOTREC Αλέξανδρου Βασιλικού.

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” σημαντικός αριθμός αιρετών από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης της Σαντορίνης, ενώ σύντομες τοποθετήσεις έκαναν ο Αλέξανδρος Πάσσαρης εκ μέρους της Θηραϊκής Πολιτείας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τώρα! Αντώνης Χάλαρης, ο νέος δημοτικός σύμβουλος και κατά πάσα πιθανότητα αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την Οία Γιώργος Βαρβαρήγος και ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Χάλαρης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του απερχόμενου κοινοτικού συμβουλίου Αντώνης Παγώνης, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Οία και στις προσπάθειες που έγιναν για τη διευθέτησή τους. Ο κος Παγώνης αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ανάγκη να υπάρξουν εθελοντικές προσφορές των μελών του συμβουλίου, κατοίκων και επιχειρηματιών, σε χρόνο και σε χρήμα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν επείγοντα θέματα ενώ επισήμανε την μη υποστήριξη από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή σε καίρια ζητήματα.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του κου Παγώνη, έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από τα μέλη του απερχόμενου κοινοτικού συμβουλίου Οίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σύνολο της εκδήλωσης:

Το βίντεο είναι διαθέσιμο και στο κανάλι του Altantea στο YouTube εδώ


Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη