Βίντεο: Ο Δημήτρης Καμπανός για τις φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις της Dive in Action

Στις φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Dive in Action αναφέρθηκε ο κος Δημήτρης Καμπανός στην εκπομπή Atlantea “Στο μεταξύ…”, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.

Ειδική αναφορά έγινε στους καθαρισμούς του βυθού που πραγματοποιούνται στη Σαντορίνη και σε γειτονικά νησιά, στις ενέργειες που γίνονται ώστε να περιοριστεί η χρήση των πλαστικών μιας χρήσης, καθώς και στις συνέργειες που έχει η Dive in Action με άλλους φορείς και οργανισμούς που ασχολούνται με την προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο κος Καμπανός μίλησε επίσης για τα ξενικά είδη που έχουν εμφανιστεί στο Αιγαίο, στην ανάγκη για σωστή διαχείρισή τους καθώς και στα σχετικά προγράμματα που υπάρχουν για τη μείωση των συνεπειών της εξάπλωσής τους.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της δημιουργίας προστατευόμενης θαλάσσιας περιοχής στην περιοχή του Ακρωτηρίου της Σαντορίνης και οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί.

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο Youtube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη