Anhydrous: Νέο όνομα και εμφάνιση για το Οινοποιείο Αβαντίς Σαντορίνη

Ο δεσμός με την άνυδρη γη της Σαντορίνη γίνεται ολοένα και πιο δυνατός

Διανύοντας τον ένατο χρόνο του στα οινικά δρώμενα του νησιού, το Οινοποιείο Αβαντίς Σαντορίνη αλλάζει όνομα και εμφάνιση και εξελίσσεται σε Anhydrous.

Ο σχεδιασμός του νέου λογοτύπου αποτελεί μια συμβολική απεικόνιση του αμπελοτοπίου και των απρόβλεπτων εναλλασσόμενων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί. Τα στοιχεία της φύσης εναλλάσσονται, συμβάλλοντας στην ποιότητα και την πολυπλοκότητα των κρασιών. Φως – Νερό – Γη – Ήλιος – Αέρας – Φωτιά – Θάλασσα, παρουσιάζονται σε μια εικόνα ως σύνολο, με σχεδιασμό που παραπέμπει σε παλιά γκραβούρα, γεφυρώνοντας έτσι το παρελθόν με το μέλλον.

Οι φιάλες μεταμορφώνονται και από τον Απρίλιο τα κρασιά του οινοποιείου θα κυκλοφορούν με νέες ετικέτες Anhydrous.

Ο αφιερωμένος στο κρασί πολυχώρος έξω από τα Φηρά θα ονομάζεται πια Anhydrous Cellar Door και θα είναι όπως πάντα επισκέψιμος για ξενάγηση, γευστική δοκιμή, μαθήματα μαγειρικής, σταφυλοθεραπεία και γεύμα. Το μενού με άρωμα Ελλάδας θα επιμελείται και φέτος ο chef Γιάννης Μπαξεβάνης, προβάλλοντας στον επισκέπτη τις ελληνικές πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου.

Αυτό που μένει αναλλοίωτο είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων του οινοποιείου να διατηρούν τα τυπικά χαρακτηριστικά των γηγενών ποικιλιών, με σεβασμό στο ασυμβίβαστο terroir του νησιού και να παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας, σφραγισμένα με την ακατέργαστη ομορφιά της Σαντορίνης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη