Στο σπάσιμο δύο ξύλινων στύλων μέσης τάσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν χθες (5/2) τη Σαντορίνη, αποδίδονται οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο νότιο τμήμα του νησιού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης. Η βλάβη άργησε να αποκατασταθεί λόγω του δύσβατου της περιοχής, και η ηλεκτροδότηση σε Ακρωτήρι και Μεγαλοχώρι επανήλθε νωρίς σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λόγω εντόνων καιρικών φαινομένων εχθές το βραδύ προκλήθηκαν σοβαρές βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Μέσης Τάσης. Τα συνεργεία μας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ώστε να εντοπιστούν τα αίτια και να γίνει αποκατάσταση. Οι διακοπές οφείλονταν σε δυο ξύλινους στύλους της Μέσης Τάσης που είχαν σπάσει από τον έντονο αέρα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες τα συνέργεια του ΔΕΔΔΗΕ καθώς και του εργολάβου έσπευσαν για την αντικατάστασή τους, αλλά το έργο τους το δυσχέραινε το γεγονός πως οι δρόμοι είχαν αποκοπεί με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει η μεταφορά με τα χεριά σε απόσταση άνω των 500μ.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος!”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here