20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυξημένες οι προκρατήσεις Αμερικανών για Ελλάδα το 2019

Share

Mε διψήφια αύξηση ξεκίνησαν οι προκρατήσεις στα ταξίδια των Αμερικανών στην Ελλάδα για το 2019. Η νέα άνοδος του τουριστικού ρεύματος έρχεται σε συνέχεια της αύξησης άνω του 25% των συνολικών αφίξεων από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα το 2018 που ξεπέρασαν τους 1,2 εκατ. επισκέπτες, και της αύξησης μεγαλύτερης του 10% που καταγράφηκε στις απευθείας αεροπορικές αφίξεις στην Αθήνα.

Σε εφαρμογή του κεντρικού σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού και στο πλαίσιο του στρατηγικού “ανοίγματος” των τελευταίων ετών στην αγορά των ΗΠΑ, που έχει αποφέρει διψήφια κάθε χρόνο αύξηση στον αριθμό των τουριστών, η Ελλάδα προβάλλεται δυναμικά και το 2019 στο αμερικανικό ταξιδιωτικό κοινό, μέσα από ένα δυναμικό και πρόγραμμα προώθησης και προβολής που υλοποιεί ο ΕΟΤ στις ΗΠΑ.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε ως αργυρός χορηγός στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Βορείου Αμερικής “Νew York Times Travel Show 2019” στην Νέα Υόρκη (25-27 Ιανουαρίου), με περίπτερο σε προνομιακή θέση και με ειδικές προωθητικές ενέργειες μέσω της έκθεσης. Η παρουσία του ΕΟΤ στην έκθεση, πλαισιώθηκε και από διαφημιστική προβολή της χώρας μας στην καταξιωμένη εφημερίδα New York Times και στο υψηλής αναγνωσιμότητας περιοδικό New York Times Magazine.

Συνεκθέτες του ΕΟΤ στο περίπτερο της Ελλάδας ήταν φέτος οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, οι Δήμοι Ύδρας και Καβάλας και τουριστικές επιχειρήσεις.

Στο ελληνικό περίπτερο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και  χορευτικό πρόγραμμα από το Greek American Folklore Society. Την εκδήλωση στο ελληνικό περίπτερο καθώς και τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση κάλυψαν  Ελληνοαμερικανικά Μ.Μ.Ε. και Έλληνες ανταποκριτές στη Νέα Υόρκη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη