Ο Δήμος Θήρας για τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που αναπαράχθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο έκανε λόγο για εγκατάλειψη και μαρασμό του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Βουρβούλο, ο Δήμος Θήρας εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση και τη λειτουργία του χώρου.

© Atlantea – Ο χώρος του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Βουρβούλο

“Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής δε σταμάτησε τη λειτουργία του ούτε πριν, ούτε μετά τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, παραμένοντας πάντα στη διάθεση των σχολείων. Μάλιστα, πέραν του εκπαιδευτικού μέρους, ο χώρος είναι διαθέσιμος καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00 για όσα παιδιά επιθυμούν να τον επισκεφθούν”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμος Θήρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εικόνα μαρασμού του Πάρκου, για την οποία γίνεται λόγος στο δημοσίευμα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κάτι που αποδεικνύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό που παραθέτει από πρόσφατη σχολική επίσκεψη.

“Ανέκαθεν, το διάστημα που οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία προτιμούν να επισκέπτονται το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι ως επί το πλείστον από Απρίλιο έως Ιούνιο, λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών. Ήδη από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα. το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής έχουν επισκεφθεί δεκατέσσερα τμήματα από σχολεία της Σαντορίνης και της Ανάφης, ενώ μέχρι τις 12 Ιουνίου 2024 έχουν προγραμματιστεί ακόμα έντεκα επισκέψεις” συμπληρώνει ο Δήμος Θήρας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη