20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΕΟΤ προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό στην έκθεση BOOT

Share

Στην επαγγελματική έκθεση θαλάσσιου τουρισμού BOOT, που πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας στις 18-26 Ιανουαρίου 2020 συμμετείχε και φέτος ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο των στρατηγικών κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής για την ανάδειξη των εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που διαθέτει η χώρα και όλες τις εποχές του χρόνου. Ως πρωτοπόρα έκθεση θαλάσσιου τουρισμού, η BOOT είχε ως επίκεντρο θέματα εναλλακτικών μορφών τουρισμού και εστίασε σε διεθνή προγράμματα προστασίας της θάλασσας.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ, στην αίθουσα που ήταν αφιερωμένη στον καταδυτικό τουρισμό, συμμετείχε ως συνεκθέτης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εκπροσώπηση οκτώ νησιών: Λέρου και Ρόδου από τα Δωδεκάνησα, Αμοργού, Άνδρου, Κέας, Νάξου, Πάρου και Σαντορίνης από τις Κυκλάδες. Τα νησιά εκπροσωπήθηκαν από επαγγελματίες των καταδύσεων, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό για τις πολλαπλές τουριστικές δραστηριότητες που προσφέρουν οι νησιωτικοί τους προορισμοί.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ ξεπέρασαν τα 250.000 άτομα, από 106 χώρες. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η συμμετοχή επισκεπτών από το εξωτερικό, όπως από Ολλανδία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Αμερική και Καναδά.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη