Εκπαιδευτικά προγράμματα τον Φεβρουάριο στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους ξεκινούν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ.Νομικός”, στη Βλυχάδα.

Αναλυτικά:

– Σεμινάριο επικοινωνίας: Πώς να επικοινωνώ αποτελεσματικά με τους άλλους
Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου, 11:30-13:30

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τον τρόπο που επικοινωνούν με τους άλλους (λεκτικά και μη λεκτικά) είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο.

Στόχος είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να επικοινωνούν κατάλληλα με τους άλλους σε κάθε δεδομένη στιγμή, να γνωρίσουν πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που προκύπτουν, να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τον λόγο αλλά και τη γλώσσα του σώματός τους. Να μάθουν πώς μπορούν να δίνουν στον συνομιλητή τους και κατά συνέπεια και στην σχέση, την “εικόνα” που επιθυμούν. Με λίγα λόγια να μπορέσουν να αναπτύξουν δεξιότητες ως προς τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο κάθε συμμετέχων κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθει τεχνικές βασικές και απαραίτητες για την επικοινωνία, τις οποίες θα μπορεί να τις εφαρμόσει άμεσα στην καθημερινότητά του. Θα συνειδητοποιήσει με πόσους τρόπους επικοινωνεί πέρα από τις λέξεις. Θα μάθει για τα εμπόδια και  α λάθη που συμβαίνουν στις προσωπικές και εργασιακές σχέσεις και πώς μπορεί να τα διαχειριστεί με κατάλληλες τεχνικές. Θα κατανοήσει τον τρόπο που συμβαίνει η επικοινωνία, τι τελικά είναι η αλήθεια και πώς προκύπτουν οι παρανοήσεις.

Η μεθοδολογία του σεμιναρίου βασίζεται σε θεωρία και σε βιωματικές ασκήσεις. Ο τρόπος διδασκαλίας είναι κατανοητός, ευχάριστος και με αρκετή δόση χιούμορ, αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της συντονίστριας του σεμιναρίου, Γωγώς Αγιαννιωτάκη (συμβούλου ψυχικής υγείας & life coach) στην Ολλανδία και στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε πέντε δίωρες συναντήσεις κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου (1-29/2), ώρα 11:30-13:30.

Κόστος σεμιναρίου: 70 ευρώ

Νεότερη ενημέρωση 30/1 – ώρα 11:00: Ύστερα από παράκληση των ενδιαφερομένων, θα πραγματοποιηθεί για όλο τον Φεβρουάριο σε πιο κεντρικό σημείο του νησιού, στις εγκαταστάσεις του Relax life santorini στη Μεσαριά. 

Για πληροφορίες και συμμετοχές: 2286085141 (10:00-14:00 καθημερινά) ή info@santoriniartsfactory.gr, καθώς και 6951817881 ή relaxlifesantorini@gmail.com

– Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών)

Στο Δημιουργικό Εργαστήρι τα παιδιά δημιουργούν με ένα σωρό διαφορετικά υλικά και με χίλιους δυο τρόπους, καινούργιους κόσμους γεμάτους φαντασία και χρώματα! Με αφορμή ένα απλό αντικείμενο, μία εικόνα, έναν καλλιτέχνη, ένα τραγούδι ή ακόμα κι ένα συναίσθημα φτιάχνουν τα δικά τους καλλιτεχνικά έργα, εξοικειώνονται με ποικίλα υλικά και εργαλεία ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούν τις δεξιότητές τους.

Κάθε Σάββατο από 1 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00-11:00
Κόστος ανά μήνα: 30 ευρώ
Εμψυχώτρια: Ανεζίνα Μπλαζογιαννάκη, εικαστικός

– Δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά Δημοτικού

Στο Δημιουργικό Εργαστήρι τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο της τέχνης και της καλλιτεχνικής έκφρασης δημιουργώντας έργα, εικόνες, αντικείμενα, ιστορίες και άλλα πολλά! Εμπνέονται από σπουδαίους δημιουργούς, ανακαλύπτουν νέες τεχνικές, καινούργια υλικά και μαθαίνουν κι άλλους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας.

Κάθε Σάββατο από 1 Φεβρουαρίου, ώρα 11:30-13:30
Κόστος ανά μήνα: 30 ευρώ
Εμψυχώτρια: Ανεζίνα Μπλαζογιαννάκη, εικαστικός

Πληροφορίες και συμμετοχές στο 2286085141 (10:00-14:00 καθημερινά) ή στο info@santoriniartsfactory.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη