14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νομίκεια 2019: Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση

Share

Την πρώτη θέση στο φετινό τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων “Νομίκεια”, που διοργανώθηκε στη Σαντορίνη στις 9-10/10, κέρδισε ο ΠΑΟΚ, καθώς νίκησε στον τελικό τον ΑΟ Θήρας με 0-3 σετ (14-25, 24-26, 23-25).

Η νεοφώτιστη στην Volleyleague ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα και τον Παναθηναϊκό με 2-3 σετ και φαίνεται ότι μπαίνει με φόρα στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Για τον ΑΟ Θήρας που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά, τόσο ο τελικός με τον ΠΑΟΚ, όσο και ο πρώτος αγώνας με το Μαρκόπουλο ήταν καλές ευκαιρίες για να εντοπιστούν αδυναμίες και να διορθωθούν ατέλειες μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέλαβε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ.

Πριν την έναρξη του τελικού, ο ΑΟ Θήρας βράβευσε τις διεθνείς αθλήτριες των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στις Μ. Αρτακιανού, Μ. Εμμανουηλίδου, Ε. Μερτέκη, Ε. Χατζηευστρατιάδου του ΑΟ Θήρας, στις Ο. Βεργίδου, Μ. Οικονομίδου, Π. Διώτη, Α. Καλαντάτζε του Παναθηναϊκού, καθώς και στον στατιστικολόγο του ΑΟ Θήρας και της εθνικής ομάδας ανδρών Γ. Σομπόνη.

Εύσημα από ΔΑΠΠΟΣ και πρόταση συνδιοργάνωσης
Με σημερινό του μήνυμα, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κος Βασίλης Αλαφούζος, συγχαίρει τη διοίκηση και το προσωπικό του ΑΟ Θήρας για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά. Όπως τονίζει “η διοργάνωση πέτυχε απόλυτα τον διπλό σκοπό της, τιμώντας με λαμπρότητα τους ευεργέτες του νησιού και προάγοντας το άθλημα και το ευ αγωνίζεσθαι”.

Επιπλέον απευθύνεται δημόσια πρόσκληση στη διοίκηση του ΑΟ Θήρας για την από κοινού διοργάνωση των Νομικείων της επόμενης χρονιάς “με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του τουρνουά και ενδεχομένως τη διεθνοποίησή του”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη