Σαντορίνη: Οι μπίρες του Αιγαίου έχουν το στέκι τους στο Assyrtico Beer Garden

Το καλοκαίρι σχεδόν πέρασε και πρέπει να προλάβεις να απολαύσεις μια παγωμένη μπίρα στο μοναδικό beer garden του νησιού πριν κλείσει η σεζόν!

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση, ένα πρώην εστιατόριο -τo σημερινό Assyrtico Snack and Coffee bar στην καρδιά των Φηρών- λειτουργεί από πέρσι το καλοκαίρι στον “κρυφό” του κήπο το Assyrtico Beer Garden! Σε αυτό το beer garden όλες οι μπίρες προέρχονται από μικροζυθοποιίες αιγαιοπελαγίτικων νησιών.

Φυσικά δίνεται έμφαση στις ντόπιες μπίρες Σαντορίνης από τις δύο ζυθοποιίες του νησιού, αλλά το ταξίδι στο μπλε του Αιγαίου είναι μεγάλο και οι επιλογές πολλές! Στη δροσερή αυλή κάτω από τις τεράστιες φιστικιές και ελιές, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν φέτος περισσότερες από 60 διαφορετικές μπίρες όπως κλασικές Lagers, Weiss, Pilsners, αλλά και ιδιαίτερες IPAs, Pale Ales, Saison, Porter, Imperial Stouts και πολλές άλλες από τη Σαμοθράκη και την Ικαρία, τη Σάμο, τη Χίο, τη Λέσβο, τη Ρόδο, την Πάρο, τη Μύκονο, τη Φολέγανδρο και τη Μήλο, την Τήνο και τη Λέρο και φυσικά την Κρήτη.

Με ξεχωριστή είσοδο από την κεντρική πλατεία των Φηρών αλλά και μέσα από το καφέ, λειτουργεί από το μεσημέρι καθημερινά, μέχρι τα μέσα Οκτώβρη!

The breeze of the Aegean beers στο Assyrtico Beer Garden!

Φηρά, Σαντορίνη – τηλ. 2286022463

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη