ΑΕΜΥ: Οι τελευταίες θετικές εξελίξεις στο Γ.Ν. Θήρας

Για τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το φλέγον θέμα της στελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με ιατρικό προσωπικό ενημερώνει η Διοίκηση της ΑΕΜΥ ΑΕ, μαζί με τις Πασχαλινές της ευχές.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό μήνυμα αναφέρονται τα παρακάτω:

“Το ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ, η Διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς και μεγάλους, Υγεία και ευχάριστες Πασχαλινές διακοπές.

Φέτος το Πάσχα βρίσκει το Νοσοκομείο μας σε μια συνεχή ροή εξελίξεων προς το καλύτερο που αξίζει να παρουσιαστούν, ώστε η κοινή γνώμη της Σαντορίνης να αγνοήσει διάφορους κακόβουλους και παραπλανητικούς σχολιασμούς που ανεύθυνα εμφανίστηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Πρόσκλησης 12 θέσεων ιατρών με ΑΠΥ, προχωρήσαμε στην υπογραφή συμβάσεων πρόσληψης έξι εξαιρετικών ιατρών που διαδοχικά αναλαμβάνουν υπηρεσία μέχρι την Κυριακή του Θωμά. Άμεσα επαναπροκηρύχθηκαν οι θέσεις που δεν καλύφθηκαν και αμέσως μετά το Πάσχα λήγει η προθεσμία υποβολής νέων αιτήσεων και έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα και νέες άμεσες προσλήψεις.

Από 10 Απριλίου και με την βοήθεια της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, καλύψαμε την έλλειψη αναισθησιολόγου με στελέχωση από ιατρό που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα και βρίσκεται ήδη στη Σαντορίνη.

Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι μας και εμείς ελπίζουμε στην επόμενη επικοινωνία μας να έχουμε να αναγγείλουμε και άλλες προσλήψεις ιατρών και άλλες εξελίξεις.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου ενθαρρύνει τους τοπικούς παράγοντες να επισκεφτούν το Νοσοκομείο μας για να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις προσπάθειες που καταβάλλονται, τα επιτεύγματα και τους επόμενους στόχους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ, του οποίου η Διοικήτρια είναι Αντιπρόεδρος, έχει συνεχή φροντίδα στο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα του Νοσοκομείου και αξίζει να θυμίσουμε ότι στο τρέχον ΔΣ βασικά Μέλη είναι δύο Σαντορινιοί και μάλιστα γιατροί.

Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη σε όλους!”

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη