Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στις Κυκλάδες με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Η ΤΕ Νοτίων Κυκλάδων του ΚΚΕ ανακοίνωσε τους υποψήφιους δημάρχους με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” σε τρία από τα νησιά των Κυκλάδων. Επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο είναι οι εξής:

Υποψήφια δήμαρχος Θήρας: Μαρία Αργυρού

Γεννήθηκε στην Ίο και ζει από το 1979 Σαντορίνη, τόπο καταγωγής των γονιών της. Είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας. Διετέλεσε κοινοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίου Σαντορίνης, ενώ από το 2010 είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θήρας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας.

Είναι επίσης πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θήρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και μέλος της ομάδας γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ. Δραστηριοποιείται ενεργά στον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, του οποίου είναι και πιστοποιημένη εθελόντρια. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης (1992).

Υποψήφιος δήμαρχος Πάρου: Κωνσταντίνος Ροκονίδας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Σπούδασε στο Μαθηματικό του Πανεπιστήμιου Πάτρας. Εργάζεται ως φροντιστής στην Πάρο από το 1984 και παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουρισμό. Διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Μαθηματικού Τμήματος του Παν/μίου Πάτρας τα έτη 1977-1980.

Διετέλεσε γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών τα έτη 1982-1983. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πάρου τη 12ετία 1994-2006 και από το 2010 μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου σε δύο τετραετίες. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ στις Νότιες Κυκλάδες

Υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Γιάννης Κορρές

Ο Γιάννης Κορρές είναι 56 ετών, αγρότης, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Νοτίων Κυκλάδων του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη