Υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Γιάννης Αγγέλου

Από την Κομματική Επιτροπή Αιγαίου του ΚΚΕ ανακοινώθηκε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη Λαΐκή Συσπείρωση θα είναι ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α.

Ο Γιάννης Αγγέλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986 και αποστρατεύτηκε το 2007. Είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο “Διατύπωση Πολιτικής για το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Βρετανικού Πανεπιστημίου “Nottingham Trent University” και μεταπτυχιακού τίτλου (Μsc) του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου Παρισίων (CEDS).

Με την αποστρατεία του ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από όπου αποχώρησε το 2012, διαφωνώντας με την αντιλαϊκή πολιτική του. Από το 2018 συμπορεύεται με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Το 2019 ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, ενώ στις εκλογές του 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια των Δωδεκανήσων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη