Σαντορίνη: Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τις κατηχητικές συντροφιές

Η ομάδα του Βόθωνα κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5×5 των κατηχητικών συντροφιών της Σαντορίνης, που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας Θηρας, επικρατώντας της ομάδας του Πύργου με σκορ 4-0.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος διεξήχθη χθες (26/5) στο Γη-παιδάκι, το γήπεδο ποδοσφαίρου της ενορίας Οίας, με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας ομάδας της Οίας, του Βόθωνα, του Ακρωτηρίου και του Πύργου. Είχαν προηγηθεί την περασμένη Κυριακή (19/5) οι αγώνες της προκριματικής φάσης, στο Playland στη Μεσαριά, στην οποία συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες κατηχητικών συντροφιών

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολούθησε, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλόχιου, η γιορτή νεολαίας για τη λήξη των κατηχητικών συναντήσεων για το τρέχον κατηχητικό έτος, κατά την οποία έγινε η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα, η απονομή των μεταλλίων – ενθυμίων στα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και διανομή καπέλων σε όλους. Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσική, χορό, παιχνίδια και πολλά κεράσματα, την προετοιμασία των οποίων ανέλαβαν ο π. Νικόλαος Πράσινος, εφημέριος της Οίας, καθώς και οι διακονητές της ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος, οι πατέρες και τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβριο οπότε θα ξεκινήσει η νέα κατηχητική χρονιά.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη