Σαντορίνη: Ομάδες χαλάρωσης “Relax Mammy” από τον ΔΑΠΠΟΣ

Στο πλαίσιο της υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων του νησιού, ο ΔΑΠΠΟΣ οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες χαλάρωσης για μαμάδες με την ονομασία “Relax Mammy”.

Πρόκειται για ομάδες γυναικών που σκοπό έχουν την υποστήριξη, τη συνειδητοποίηση και την ενημέρωση σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, συναισθημάτων και ανατροφής. Τα θέματα αυτά προσεγγίζονται μέσα από διάφορες οδούς όπως συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, παίξιμο ρόλων, κ.ά, υπό την καθοδήγηση της συμβούλου ψυχικής υγείας Γωγώς Αγιαννιωτάκη. Προϋπόθεση συμμετοχής στην ομάδα είναι η δέσμευση της εχεμύθειας και η τακτική παρακολούθηση των δέκα εβδομαδιαίων συναντήσεων από Ιανουάριο μέχρι και Απρίλιο.

Να σημειωθεί ότι το “Relax Mammy” δεν είναι ψυχοθεραπευτική, θεραπευτική ή διαγνωστική ομάδα και δεν ασχολείται με ψυχοπαθολογικά ζητήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γυμναστική, γιόγκα ή διαλογισμό.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019. Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα, ένα πρωινό και ένα απογευματινό, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανά ομάδα τα 12 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι μέρες και ώρες των τμημάτων έχουν ως εξής:

Απογευματινό τμήμα: Δευτέρα 18:45-19:45
Πρωινό τμήμα: Πέμπτη 10:30-11:30

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την σύμβουλο ψυχικής υγείας κα Γωγώ Αγιαννιωτάκη στο τηλέφωνο 6951817881.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη