Ώρα για “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη”

Ο εξωτερικός χώρος του ΔΑΠΠΟΣ μεταμορφώθηκε σε “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” που από σήμερα 3/12 άνοιξε τις πύλες του για το κοινό.

Το παγοδρόμιο, το σπίτι των ξωτικών, η πίστα με τα συγκρουόμενα, το καρουζέλ και πολλά άλλα παιχνίδια περιμένουν γονείς και παιδιά για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια σειρά δράσεων, όπως θεατρικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, αθλητικά και μουσικά δρώμενα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα τους χαρίζουν λίγη ακόμα μαγεία Χριστουγέννων.

Καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού” ως τις 3/1/22, θα πραγματοποιηθούν αρκετές παιδικές και όχι μόνο θεατρικές παραστάσεις, αλλά και συναυλίες με καλλιτέχνες τόσο πανελλήνιας, όσο και τοπικής εμβέλειας.

Το καθημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού www.christmas-santorini.com και θα ενημερώνεται συχνά.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2022:
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00-22:00)
Σάββατο – Κυριακή (11:00-14:00 & 16:00-22:00)

Στον χώρο θα τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid-19. Για την είσοδο στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόησης για τους ενήλικες, ενώ η πρόσβαση των ανηλίκων θα γίνεται με επίδειξη αρνητικού self test.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη