Orange Water: Εγκαίνια έκθεσης και συναυλία στο SAF

orange_waterΦέτος το καλοκαίρι, η εικαστική έκθεση ORANGE WATER, υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας, παρουσιάζει στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης τέσσερις εκθέσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν ζωγραφική, γλυπτική, βιντεοπροβολές και εγκαταστάσεις από διακεκριμένους Ελληνες, Ολλανδούς και διεθνείς εικαστικούς.

Για το διάστημα από 4 Ιουνίου, έως 30 Σεπτεμβρίου, οι καλλιτέχνες Αποστόλης Ζολωτάκης και Kelly θα παρουσιάσουν τις ατομικές τους εκθέσεις. Ταυτόχρονα, από 4 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου θα παρουσιαστούν οι δράσεις της διεθνούς Ελληνο-Ολλανδικής εικαστικής έκθεσης ORANGE WATER, με επιλεγμένα έργα από τον πρώτο κύκλο, υπό τον τίτλο «Τοπίο Μνήμης».

Για την περίοδο από 5 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου, το ORANGE WATER θα παρουσιάσει έργα σπουδαίων Ελλήνων και Ολλανδών καλλιτεχνών από το δεύτερο κύκλο δράσεων του, ORANGE WATER 2, με τίτλο «Fata Morgana».

Τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20:00 και θα πλαισιωθούν από τη συναυλία της Angelika Dusk με το συγκρότημα της.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη για όλη τη διάρκεια των εκθέσεων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη