Διεθνείς αγώνες kickboxing, muay thai και πυγμαχίας στη Σαντορίνη – Παρών και ο Μιχάλης Ζαμπίδης

κλικ για μεγέθυνση

Αγώνες kickboxing, muay thai και πυγμαχίας θα φιλοξενήσει σε λίγες ημέρες η Σαντορίνη, καθώς στις 11 Ιουνίου θα διοργανωθεί το “WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine”. Διοργανωτής είναι ο τοπικός αθλητικός σύλλογος “Karamolegos Team”, με την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας – World Kickboxing Federation, συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΑΠΠΟΣ και με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.

Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο των αγώνων θα είναι ο 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Iron Mike Zambidis θα τιμήσει με την σειρά του αθλητές, παράγοντες και υποστηριχτές του αθλήματος την βραδιά των αγώνων και θα παρευρεθεί στην συνέντευξη και ζύγιση των πρωταγωνιστών του WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ και θα ξεκινήσουν στις 20:00. Οι περισσότερες μονομαχίες θα είναι ανάμεσα σε ντόπιους αθλητές, που θα τεθούν αντίπαλοι με αθλητές από Αθήνα, Ιωάννινα, Κιάτο, Πάτρα, Καλαμάτα, Μακρυνεία και Πάρο. Θα γίνουν επίσης σπουδαίες διεθνείς αναμετρήσεις Ελλήνων αθλητών με αντιπάλους από την Ουκρανία, με σημαντικότερη αυτήν της Ελληνίδας Μεσογειονίκη Χαράς Δημητρούλα απέναντι στην 11 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουκρανή Lena Ovchynnikova για τον παγκόσμιο τίτλο.

Το «WKF Santorini Cup 2016 Greece vs Ukraine» θα έχει και επίλεκτους αγώνες. Για τον νέο τίτλο Κυκλάδων που καθιερώνεται φέτος στο νησί της Σαντορίνης, θα παίξουν ο τοπικός αθλητής Απόστολος Λέντζας και ο Γιαννιώτης αθλητής Νίκος Παραθυράκης, καθώς και τα ζευγάρια Γιάννης Τζακάκος (Αθήνα) – Vitaly Mayboroda (Ουκρανία), Rostyslav Ubozhenko (Ουκρανία) – Παναγιώτης Καλυβιάρης (Αθήνα),  Αλέξανδρος Καλάσης (Καλαμάτα) – Διονύσης Αναστασόπουλος (Αθήνα).

Επίσης, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας θα διεξαχθεί αγώνας πυγμαχίας τεσσάρων γύρων στα βαριά κιλά μεταξύ των πυγμάχων Μάριου Κόλλια (Πάτρα) και Γιάννη Μπαλοπίτα (Αθήνα). Τα ματς θα διαιτητεύσει ο διεθνής Γιώργος Μιχαηλίδης (διηύθυνε τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο ΣΕΦ), ενώ επόπτης για την διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου θα είναι ο Ούγγρος διαιτητής Istvan Rosman και ο Ουκρανός Viktor Lazurko Istvan Rosman. Επόπτης αγώνων και παρουσιαστής της βραδιάς στην Σαντορίνη θα είναι ο Γιώργος Περγιάλης, που ειναι και ο εκπρόσωπος Ελλάδας της WKF.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη