Παραίτηση Γιώργου Χάλαρη από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας

Παραιτείται από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” ο κ. Γιώργος Χάλαρης, με επιστολή του που απηύθυνε, σήμερα 27/8/2018, προς τον Δήμαρχο Θήρας κ. Νίκο Ζώρζο.

Ο κ. Χάλαρης στην επιστολή του επιτίθεται στον Δήμαρχο για τους χειρισμούς του σχετικά με το γνωστό επεισόδιο χειροδικίας σε βάρος του από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ηλία Πελέκη και καταλήγει λέγοντας ότι “με νηφαλιότητα και σεβασμό σ’ αυτούς που με τίμησαν επανειλημμένα να τους εκπροσωπήσω, δηλώνω ότι τον αγώνα μου θα τον δίνω από άλλο μετερίζι”.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής της παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” ούτε και αν ο κ. Χάλαρης θα μετακινηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψήφιος βουλευτής ή στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδοίκησης, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Επόμενος στη σειρά εκλογής για τη θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Θήρας, από την παράταξη “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”, είναι ο κ. Σπυρίδων Δρόσος και ακολουθούν η κα Γερασιμίνα Καφούρου και ο κ. Σταύρος Ρούσσος. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, πέραν του κ. Γιώργου Χάλαρη, δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” είναι ο κ.κ. Αντώνης Χάλαρης, Εμμανουήλ Ορφανός και Ιωάννης Γρατσίας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολή παραίτησης του κ. Χάλαρη μπορείτε να το διαβάστετε ΕΔΩ

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη