Παράταση υποβολής αιτήσεων αξιολόγησης εστιατορίων για ένταξη στο δίκτυο Aegean Cuisine

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των εστιατορίων για την ένταξή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine έως και τις 27 Ιουλίου 2020 ανακοίνωσε σήμερα το Επιμελητήριο Κυκλάδων, εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχουν επιφέρει αλλαγές στη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Η υποβολή αίτησης αφορά τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο δίκτυο, ενώ για τα ήδη υφιστάμενα μέλη του δικτύου Aegean Cuisine δεν απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης. Μόνο εάν κάποιο υφιστάμενο μέλος δεν επιθυμεί να είναι πλέον μέλος του δικτύου, οφείλει να αποστείλει γραπτή ενημέρωση προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων, προκειμένου να εξαιρεθεί από τη διαδικασία και να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες αφαίρεσης του ειδικού σήματος.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά εδώ. Σημειώνεται ότι για την ένταξη των νέων επιχειρήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει αριθμού πρωτοκόλλου.

Οι επιτόπιες επιθεωρήσεις, τόσο στις νέες όσο και στις υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να παραμείνουν στο δίκτυο, θα ολοκληρωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ όλες οι επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για την επόμενη φάση της αξιολόγησης, μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων.

Και φέτος ο κύκλος επιθεωρήσεων θα πραγματοποιηθεί χωρίς χρέωση για τις επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης της επιχειρηματικής δράσης “Δημιουργία Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail spapakosta@cycladescc.gr ή/και στα τηλέφωνα 22810-82346 (εσωτ. 129), κιν. 6936-811332 (Στεφανία Παπακώστα).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη