20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρουσίαση βιβλίου “Οινότοποι της Ελλάδας | Σαντορίνη” την Πέμπτη στο Μπελλώνειο

Share

Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου και οι Εκδόσεις Φάος παρουσιάζουν το βιβλίο-οδηγό της αμπελοοινικής Σαντορίνης με τίτλο “Οινότοποι της Ελλάδας | Σαντορίνη”, την Πέμπτη 24 Μαΐου, ώρα 20:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά.

Η σειρά των οδηγών “Οινότοποι της Ελλάδας” παρουσιάζει τις σημαντικότερες αμπελοοινικές περιοχές της χώρας, όπου η έμπειρη οινογνωστική πένα του οινολόγου Δημήτρη Χατζηνικολάου μας συνοδεύει στα μαγικά terroirs κάθε περιοχής, στις ποικιλίες που ευδοκιμούν σε κάθε ζώνη, καθώς και στα επισκέψιμα οινοποιεία με λεπτομερείς αναφορές στα επώνυμα κρασιά τους.

Ο Οινικός οδηγός για τη Σαντορίνη μας ξεναγεί στο νησί με την τεράστια αμπελουργική ιστορία και τον γηραιότερο στην Ελλάδα αμπελώνα 3.500 χρόνων. Με αναφορές στην επισκεψιμότητα, την ιστορία, τις ποικιλίες και την φιλοσοφία των κρασιών κάθε οινοποιείου, προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σε κάθε επισκέπτη, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας QR code, ο οδηγός μας συνδέει άμεσα στο διαδίκτυο, στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των οινοποιείων, με χάρτες και πλούσιο υλικό επικοινωνίας που θα μετατρέψουν το ταξίδι σε μοναδική γευστική εμπειρία.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη