20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα για τη νέα επιτυχία της Θύελλας Καμαρίου

Share

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Θήρας, του Προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ και αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη και τις Κυκλάδες αποσπά η Θύελλα Καμαρίου μετά την κατάκτηση του νταμπλ στις Κυκλάδες και την άνοδό της στην Γ’ εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Δήμαρχος Θήρας, κος Νίκος Ζώρζος, αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και πάλι να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας αφενός για την μεγάλη σας νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, αλλά και για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Με την επιτυχία σας αποδεικνύετε ότι το αγωνιστικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Δήμος Θήρας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα στο νησί μας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στην νέα κατηγορία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες!”.

[adning id="140783"]

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, κος Λευτέρης Τζούρος:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θύελλας Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ένα ονειρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του, βρίσκοντας τη Θύελλα Καμαρίου νταμπλούχο Κυκλάδων, αήττητη και για πρώτη φορά στην ιστορία της στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι κόποι, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσαν καρπούς, σημειώνοντας μία σπουδαία διάκριση που έκανε περήφανο κάθε Σαντορινιό φίλο του αθλητισμού.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.”

Συγχαρητήρια μηνύματα έστειλαν επίσης ο ΑΟ Θήρας, ο Πανθηραϊκός ΑΟ, ο ΑΣ Ίου και ο ΑΣ Παμμηλιακός, ευχόμενοι καλή επιτυχία στην μετέπειτα πορεία της ομάδας του Καμαρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη