Περιοδεία και συναντήσεις του Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Β. & Ν. Αιγαίου και Κρήτης σε νησιά των Κυκλάδων

Επίσκεψη σε πέντε νησιά των Κυκλάδων πραγματοποίησε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση.

Με πρωτοβουλία του Συντονιστή, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε Σύρο, Νάξο, Αμοργό, Πάρο και Σαντορίνη, συγκλήθηκαν τα Συντονιστικά Τοπικά Όργανα στις εγκαταστάσεις των οικείων Δήμων. Εκτός από τους τοπικούς Διοικητές και Προϊσταμένους των Πυροσβεστικών Κλιμακίων, στις συσκέψεις έλαβαν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι Φορείς της Πολιτικής Προστασίας (Πολιτική Προστασία των Δήμων, Δασονομεία, Αστυνομία, Λιμενικό, Στρατός, εθελοντές).

Στιγμιότυπο από τη σύγκληση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στον Δήμο Θήρας

Πέρα από τους προβληματισμούς και τα τυχόν προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και τα οποία επισημάνθηκαν, πιστοποιήθηκε η άριστη συνεργασία όλων των παραπάνω φορέων με το Πυροσβεστικό Σώμα, που είναι ο πυλώνας της Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, ο Συντονιστής επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις των Πυροσβεστικών Κλιμακίων και Εποχικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων, ενώ είχε και την ευκαιρία και την δυνατότητα να αποκομίσει εικόνα σχετικά με το ανάγλυφο, την βλάστηση και την επικινδυνότητα του κάθε νησιού.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη