14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία του Νίκου Συρμαλένιου στη Σαντορίνη

Share

Στη Σαντορίνη βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής 4/6 μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 5/6 ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Συρμαλένιος. Μαζί με την συνυποψήφιά του Θαλλελαία Καραμολέγκου και με τοπικά στελέχη του κόμματος περιόδευσε στο Εμπορείο και στον Καρτεράδο, ενώ συναντήθηκε με τα μέλη της εκλογικής επιτροπής γραφεία του κόμματος στα Φηρά. Κατά την παραμονή του στο νησί επισκέφθηκε επίσης το νοσοκομείο, όπου συνομίλησε με γιατρούς και το προσωπικό.

Το μήνυμα που μετέφερε κατά τις τοπικές επαφές του ήταν αυτό της αντεπίθεσης και ανατροπής των συσχετισμών, “έτσι ώστε να αποτραπεί η παντοδυναμία της ΝΔ και να διασφαλιστεί η πολυφωνική εκπροσώπηση των Κυκλάδων στην επόμενη Βουλή”, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν παρέλειψε επίσης να αναδείξει το θετικό για το νησί έργο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), μιλώντας για το το άνοιγμα του νοσοκομείου με ετήσιο προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ, την αποκατάσταση του λιμένα του Αθηνιού προϋπολογισμού 8,3 εκατ. καθώς και άλλα έργα που χρηματοδοτήθηκαν συνολικά με 41,5 εκατ. ευρώ, τη  θεσμοθέτηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου κ.ά. Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο του ΣΥΡΙΖΖΑ ως αντιπολίτευση την περίοδο 2019-2023, με πάνω από 1250 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για το σύνολο των προβλημάτων που αφορούν στα νησιά. Τέλος, ανέδειξε τις προγραμματικές προτάσεις του κόμματος, για το νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο και τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικονομία και τη φορολογική πολιτική, με αιχμή τα μέτρα κατά της ακρίβειας και τη στήριξη των μισθωτών, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη